Ray Parlour er overbevist om, at Mikel Arteta er den rette mand for Arsenal. Han mener sågar, at han kan føre dem ind i en ny storhedstid, men han lægger heller ikke skjul på, at det ikke kommer til at ske på den korte bane – derimod den lange.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Parlour peger på, at han har svært ved at se Arsenal være med i spillet om en top fire-placering inden for de næste tre år.

”Arteta bliver nødt til at vise, at han har en plan, der driver holdet frem. Der kan måske gå tre år med at forsøge at spille med om top fire eller mesterskabet. Se på Klopp. Han kom til Liverpool, og der var en plan, men det vil tage et par transfervinduer, før Arteta virkelig kan få indflydelse,” siger Parlour til talkSport.

Parlou siger ligeså, at Mikel Arteta skal have muligheden for at have indflydelse i klubben. Han skal være med til at bestemme, hvem klubben rekrutterer samt hvilke spillere, de afskiber. Det bliver derfor afgørende, at Arsenal-ledelsen giver ham midlerne og støtten til at forstærke truppen.

”Jeg mener, de har fundet den rigtige mand i Arteta, men vær nu søde at give ham en chance ved at stille penge til rådighed for ham,” siger Parlour.

LÆS OGSÅ: Ikke til at stoppe: Manchester City slår 34 år gammel rekord

Det er dog et spørgsmål om, hvorvidt Arsenal-ledelsen har tålmodigheden til at vente så lang tid. Der har dog været en lang række medier, som flere gange har skrevet, at ledelsen bakker op om Arteta, hvorfor der er en reel mulighed for, at han ender med at blive Arsenals mand.