Annoncørbetalt indhold

En iPhone er ikke nogen billig investering, så vi gør klogt i at passe ordentlig på dem. Iphonen spiller en stor rolle i vores hverdagsliv, og det er de færreste, som kan undvære deres telefon. Vil du gerne give din iPhone så lang en levetid som overhovedet muligt? Så skal du følge vores 5 gode råd herunder.

1. Pas på batteriet 

Et batteri i en iPhone kan udskiftes, og nogle gange bør man gøre det, men man kan sagtens forlænge batteriets levetid. Det kan du for eksempel gøre ved at slukke telefonen om natten, kun oplade den, når den er helt lav på strøm, undlade at oplade den om natten og genstarte den mindst en gang om ugen. Du kan tjekke på din iPhone, hvor funktionelt batteriet er, så du ved, hvornår du eventuelt har brug for et nyt.

2. Beskyt din telefon med et cover

Du bør altid have et iPhone cover på din telefon. Selvom de nyere iPhone modeller er mere hårdføre end de gamle, så tåler skærmen ikke at ryge på gulvet. Derfor bør du altid klæde din nye telefon ordentlig på. Hvis du har investeret i en af de nyere modeller på markedet, så kan du for eksempel købe et fedt 12, 13 eller Iphone 14 pro cover til din telefon.

3. Brug panserglas 

Panserglas er ekstra beskyttelse for din telefons hardware, så skærmen ikke tager skade. Når telefonen både er beskyttet med et cover og panserglas, så er ud næsten garanteret, at der ikke sker nogen uheld. Panserglas købes separat fra dit cover, men det koster heldigvis ikke særlig meget. 

4. Opdater din iPhone

Apple kommer jævnligt med nye opdateringer, som gør at din iPhone kan fungere bedre. Det er altid en god ide at følge med de nyeste opdateringer, hvis du gerne vil have en velfungerende iPhone. Din iPhone vil altid komme med en reminder, når det er tid til at opdatere. 

5. Lav mere plads på din telefon

Har du mange billeder på din telefon? Apps som du ikke længere bruger? Alle disse ting slider på telefonens hastighed og ydeevne. Sørg for at få ryddet op, upload billeder til iCloud og slet gamle apps.