AGF hentede mandag et enkelt point i Haderslev, da de spillede uafgjort mod SønderjyskE på udebane. Resultatet blev 1-1, hvilket også betyder, at de to hold deler førstepladsen i 3F Superligaen.

LÆS OGSÅ: Poulsen i karantæne: AGF udtager ung duo

AGF hentede mandag et enkelt point i Haderslev, da de spillede uafgjort mod SønderjyskE på udebane. Resultatet blev 1-1, hvilket også betyder, at SønderjyskE nu indtager førstepladsen i 3F Superligaen med et forspring på et enkelt point.

Efter kampen fortalte Patrick Mortensen til TV3 Sport, at han mente, at det ene point var fair.

“Det var en lige kamp, hvor vi måske havde et lille overtag i anden halvleg. Jeg synes ikke, vi var gode nok til at skabe de helt store chancer,” udtalte Patrick Mortensen efter kampen til TV3 Sport, og fulgte op med følgende:

“Vi var tæt på nogle gange, men vi er glade for, de ikke scorede til sidst. Så det var fair nok med et point til sidst. De stod godt, og vi gjorde det for let for dem. Vi lagde ikke vores indlæg langt nok ind i feltet, hvor vi kunne gøre ondt på dem. Det var ærgerligt.”

LÆS OGSÅ: Danmark kan miste EM: UEFA vil afholde EM 2020 i Rusland

Bror Blume bragte ellers AGF foran efter 32 minutter, men blot 5 minutter efter udlignede Anders K. Jacobsen på et straffespark. Denne stilling holdte ved hele vejen til slutfløjtet.