Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Ince har givet sin mening om, hvad hans tidligere klub skulle have gjort, i stedet for at skrive kontrakt med Edinson Cavani. Han mener, at de skulle have hentet Wolves-angriber Raul Jimenez.

LÆS OGSÅ: Sportsdirektør: Liverpool snupper angrebstalent foran Manchester United

Manchester United har ikke haft den bedste sommer på transfermarkedet, da en stor del af deres handler blev indgået i sidste øjeblik. Danny van de Beek er tæt på at være den eneste betydningsfulde tilføjelse – og han får meget lidt spilletid.

Ince har ikke lagt skjul på, at han ikke har været imponeret over Uniteds arbejde i det seneste transfervindue. Han har især fremhævet, at de har valgt at skrive kontrakt med Cavani på en fri transfer.

Den uruguayanske spiller har utvivlsomt haft en fornem karriere i fodboldens top, men der er megen diskussion om, hvorvidt han har, hvad der skal til, for at hjælpe en klub, der har ambitioner om at vinde Premier League.

Ince er skeptisk over for, om Cavani overhovedet kommer til at få spilletid. Han siger også, at Wolves-angriber Jimenez, der har spillet fremragende i Premier League i den seneste tid, ville have været en bedre løsning.

“Der er så mange spillere derude, der kunne være kommet ind på det Manchester United-hold. Du ser på Thomas Partey, Raul Jimenez. Sidste sæson havde United brug en ny angriber, og de hentede Odion Ighalo fra Kina. Hvad handlede det om? Gå ud og brug 40 millioner pund på Jimenez. Han er en bevist angriber – en målscorer. I stedet henter de Edinson Cavani, som næppe vil komme til at spille,” sagde han til Ladbrokes.

LÆS OGSÅ: Harry Maguire: Vi har ledere nok i truppen

“Du bliver nødt til at se på strukturen, rekrutteringen, spejdersystem og tænke: ‘hvad kigger de efter?’. Der er mange gode spillere derude – topspillere. Gå ud og hent disse spillere. Men det har de ikke.”