Paul Pogba har været “intet andet end problemer” for Manchester United siden han vendte retur til klubben i 2016, siger Paul Ince.

LÆS OGSÅ: Direktør afviser ikke at hente Pogba i Manchester United

De Røde Djævle betalte 89 millioner pund for franskmanden, hvilket satte transferrekord. Fangsten blev anset som værende et kup, da der fortsat var en masse potentielle i hans spil, der kunne låses op.

United har imidlertid ikke været i stand til at få det bedste ud af den 27-årige midtbanespiller. Derfor stilles der også regelmæssige spørgsmål om hans form og fremtid.

Pogba har vundet VM under sin anden periode i England, men hans indenlandske besværligheder har bidraget til, at Manchester United ikke har været i stand til at kommet godt fra land.

Der er nu ingen åbenlys rolle for den dyre midtbanespiller i Ole Gunnar Solskjærs planer. Det blev da også kun til en plads på bænken i 2-1-nederlaget til Istanbul Basaksehir i Champions League. Ince indrømmer også, at de på og uden for banen skal overveje deres muligheder.

Den tidligere United-midt fortalte Ladbrokes: “Jeg elsker Pogba. Jeg tror, han er en spiller i verdensklasse på en god dag. Det så vi i Juventus. Men siden han er kommet til Manchester United, har det ikke været andet end problemer.

“Under Jose Mourinho og tingene med hans agent. Der er altid et eller andet. Hans præstationer har ikke været tilfredsstillende, og fansene har næsten vendt sig imod ham.”

“Hvis jeg spillede ham, ville jeg sige ‘Hør, gå du bare derud og spil. Gå derud og begynd at levere. Når du først leverer, som du burde, kan du begynde at snakke om at skifte til Real Madrid, for i øjeblikket kan du ikke engang komme på Man United-holdet.”

“Hvis jeg var Paul Pogba, sidder jeg på bænken og tænker: “Vent, jeg har Fred, Scott McTominay og Bruno Fernandes, der alle spiller på midtbanen, og jeg sidder på bænken? Der må være noget galt med mig.”

LÆS OGSÅ: Scholes: Denne trio var skyld i Demba Ba-scoring

“Manchester United handler ikke om Paul Pogba.”