Der har været stor tvivl om Paul Pogbas fremtid. Nu har han besluttet, at han ønsker at forlænge med Manchester United

Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været stor tvivl om Paul Pogbas fremtid. Hans nuværende kontrakt med Manchester United udløber nemlig til sommer, og han har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Koeman er sikker: Ingen plads til disse to spillere i truppen

Det har resulteret i, at flere klubber har holdt øje med hans situation. Blandt disse klubber finder man både PSG og Real Madrid, mens Juventus angiveligt også er interesseret i at hente Paul Pogba tilbage til Torino.

Ifølge det franske medie L’Equipe har Paul Pogba dog besluttet sig for, at han vil ignorere interessen fra andre klubber, da han ønsker at forlænge sit ophold i Manchester.

Det betyder, at Real Madrid og Paris Saint-Germain er nødt til at se i en anden retning, hvis de vil styrke midtbanen til sommer. Pogba er nemlig ikke klar til at forlade Old Trafford, om end det kræver, at ham og De Røde Djævle kan nå til enighed.

Der har været meldinger om, at Manchester United er meget ivrige efter at beholde den franske stjerne. Derfor skulle de angiveligt også være klar til at tilbyde ham en ugeløn på intet mindre end 400.000 pund, hvilket svarer til ca. 3,5 millioner kroner om ugen.

LÆS OGSÅ: Derfor er Barcelonas forhandlinger med Sergi Roberto stoppet

Accepterer Paul Pogba en kontrakt med denne ugeløn, vil det gøre ham til en af de bedst betalte spillere i hele Premier League. Han kommer derfor ikke til at gå sulten i seng, hvis han vælger at blive på Old Trafford.