Da Manchester United lørdag spillede mod Everton, så det i lang tid ud til, at de ville få en sejr og tre point med fra kampen. Sådan endte det dog ikke med at gå, da kampen endte 3-3, hvorfor begge hold måtte gå fra banen på Old Trafford med et enkelt point.

LÆS OGSÅ: PSG-midt ser gerne Messi i PSG: “Jeg ville elske at spille med Messi”

I de sidste sekunder af opgøret, lykkedes det nemlig for Evertons Dominic Calvert-Lewin at score deres tredje mål. For Manchester United betød det, at de tabte vigtige point i kampen om at vinde titlen.

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Scholes mener, at De Røde Djævle vil have rigtig svært ved at vinde Premier League, efter deres seneste tilbageslag.

“Det er et stort slag. Hvis du taler om titelhåbet, er det et stort slag for dem. Det er det selvfølgelig,” sagde Paul Scholes til Premier League Productions, som citeres af Metro.

“Jeg føler, at det var et stort øjeblikket i kampen, da Paul Pogba forlod banen. Jeg mente, at de havde fuld kontrol indtil det tidspunkt.”

“Fred kom ind og de mistede kontrollen midt på banen. (Andre, red.) Gomes, Doucoure og (Tom, red.) Davies begyndte virkelig at tage kontrol over spillet, og det var et stort slag for United.”

LÆS OGSÅ: Nu udtaler Solskjær sig om De Gea

“At lade et mål gå ind så sent, det er ikke godt. Er de helt ude af den? Jeg tror, at det bliver vanskeligt fra nu af. Men de er nødt til at fortsætte, da de skal fortsætte med at kæmpe. De bliver nødt til at fortsætte med at tro på det,” rundede Scholes af over for Premier League Productions.