FC Barcelona formåede at spille sig endnu tættere på La Liga-trofæet, da man tørnede sammen med Huesca på Camp Nou, hvilket endte med en 4-1-sejr, hvorfor man nu blot er fire point bag Atlético Madrid.

LÆS OGSÅ: Lille klub tjener stort beløb hver gang United-målmand spiller

Og blandt spillerne, der var med til at sikre resultatet, var Pedri.

“Vi spillede en god kamp og det var vigtigt for os. Sejren har stor betydning. Vi fik tre point mere, som er meget vigtige, da vi nu kun er fire point efter Atlético.”

Han udtalte for omkring en måned siden, at han ikke var overrasket over, at der nok ikke var mange Barcelona-fans, der længere troede på, at man kunne nå et vinde mesterskabet, men det har Pedri hele tiden troet, at man kunne.

“Jeg har hele tiden sagt, at vi ikke har opgivet La Liga. Vi har et godt hold, der kan kæmpe med om titlen,” kom det fra ham.

Han kunne efterfølgende kommentere på Lionel Messi, der spillede sin kamp nummer 767 mod Huesca, hvorfor han tangerer rekorden, der indehaves af Xavi.

LÆS OGSÅ: Tidl. italiensk landsholdsspiller: Det har været en fejl at hente Ronaldo

“Jeg nyder at spille med Messi. Jeg nyder det hver dag til træning. Jeg prøver altid at finde ham på banen, fordi for mig er han den bedste.”