Pedri er klar til at underskrive en ny kontrakt med Barcelona, der kommer til at indeholde en gigantisk frikøbsklausul

I et stykke tid har der været tvivl om Pedris fremtid. Han har nemlig endnu ikke underskrevet en ny kontrakt med FC Barcelona. Nu ser det dog ud til, at spekulationerne snart bliver pakket væk.

LÆS OGSÅ: Medie: Haaland-agent mødes med Premier League-klub

Ifølge den pålidelige Fabrizio Romano er Pedri nemlig klar til at skrive under på en ny kontrakt med Barcelona. Når han sætter sin underskrift på denne kontrakt, kommer han dermed til at binde sig til den catalanske klub de næste mange år.

Fabrizio Romano melder desuden, at offentliggørelsen af Pedris forlængelse vil finde sted allerede på fredag. Meget tyder derfor på, at der allerede er enighed mellem parterne. Derfor mangler der blot at blive sat en krusedulle på papiret, for at gøre det officielt.

Hvad der dog særligt gør denne kontrakt ekstraordinær er, at der er indskrevet en gigantisk frikøbsklausul i den. Ifølge Fabrizio Romano er kontrakten nemlig blevet forsynet med en frikøbsklausul på intet mindre end 1 milliard euro.

Er der en klub, der skal gøre sig forhåbninger om at købe Pedri fri, skal de betale hele 7,4 milliarder kroner for den unge midtbanespiller. Formålet med dette er naturligvis at sikre, at der ikke er klubber, der vil forsøge at aktivere hans frikøbsklausul.

LÆS OGSÅ: Førende kandidat: Lampard kan blive ny Newcastle-træner

Angiveligt vil det være en af de største frikøbsklausuler i fodboldens historie. Det menes kun at være Karim Benzema, der har en lige så høj frikøbsklausul på nuværende tidspunkt.