På trods af, at Spanien er ude af dette års EM, er det svært at komme udenom, at Pedri har været en af de mest velspillende spillere ved slutrunden.

LÆS OGSÅ: Nu får racismesag konsekvenser for Griezmann: Kontrakt ophæves

Det spanske landshold måtte se sig slået ud af EM tirsdag aften, da de tabte til Italien i semifinalen efter en straffesparkskonkurrence.

Desværre for det spanske landshold og deres fans, var de ikke skarpe nok i hverken kampen eller straffesparkskonkurrence. Det var dog særligt Alvaro Morata, der blev gjort til skurken, da han brændte det afgørende straffespark.

Den 18-årige Pedri spillede igen en forrygende kamp, hvilket har skabt opmærksomhed verden over. Efter kampen fik han stor ros af landstræner Luis Enrique, der gjorde det klart, at han har store forventninger til den unge Barcelona-spiller.

“Det, Pedri har gang i, er unikt. Folk har ikke set noget som dette før nogensinde. Andres Iniesta var ikke sådan her som 18-årig. Det er fantastisk og unikt,” lød det fra Luis Enrique ifølge ESPN, der fulgte op med at sige:

“Vi har en anden 18-årig i Ansu Fati, som også kommer tilbage. Vi skal holde øje med de unge spillere. For mig spillede Dani Olmo også en forrygende kamp i aften (tirsdag, red.). Det var ekstraordinært.”

Derfor var det altså ikke kun Pedri, der fik ros af den spanske landsholdstræner. Også den 18-årige Ansu Fati, som også er Barcelona-spiller, fik ros med på vejen. Ligeledes gjorde Dani Olmo.

LÆS OGSÅ: Premier League-giganter forhandler med Miralem Pjanic

Pedri er først for ganske nylig blevet udtaget til Spaniens landshold. Derfor har han endnu ikke spillet synderligt mange kampe for landsholdet. Faktisk er det ikke blevet til mere end 10 kampe for den 18-årige midtbanespiller.