Pedri er i færd med at spille sin første sæson på højeste niveau. For mange byder en god debutsæson på masser af spilletid. For Pedri har der været tale om så meget spilletid, at han nærmer sig en imponerende rekord.

LÆS OGSÅ: Barca er klar til at sælge: Det vil de have for Braithwaite

I starten af 2020/21-sæsonen lykkedes det Pedri, der dengang var kun 17 år gammel, at overbevise Ronald Koeman. Han blev på kort tid én af den hollandske træners favoritter, hvilket medførte, at han endte med at spille stort set alle kampe for Barcelona.

Efterfølgende viste han også sine evner på den store scene, da han spillede med i samtlige kampe ved EM under Luis Enrique. Derefter blev han også udtaget til det spanske landshold til OL, hvor han hidtil også har spillet alle kampene.

De mange kampe for såvel klub- som landshold har betydet, at han i alt har spillet 72 kampe i denne sæson. Det store antal kampe er spredt over ligakampe, EM og OL. Det er kun Manchester Uniteds Bruno Fernandes, der står noteret for det samme antal kampe.

I og med, at det spanske landshold er gået hele vejen til finalen ved OL, når Pedri faktisk at slå Bruno Fernandes. Dermed sætter han en imponerende rekord, ved at have spillet hele 73 kampe på én sæson. Finalen i OL bliver spillet på søndag, hvor det er selvskrevet, at Pedri får spilletid, hvorfor det er garanteret, at han sætter ny rekord.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid er favoritter til at hente Manchester City-profil

Derfor er det bestemt også svært at komme udenom, at den unge spanske midtbanespiller har fået et stort gennembrud i sin debutsæson. Desuden ser det ikke ud til, at han kommer til at få mindre spilletid i den kommende sæson.