Pedri valgte at stille op til at besvare spørgsmål efter Spaniens træningspas, hvor han naturligvis fik flere spørgsmål, herunder Sergio Rasmos’ fremtid, da han som bekendt har kontraktudløb med Real Madrid, når man runder sommer.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Der er i den forbindelse blevet startet nogle fjollede rygter, der lyder på, at han bliver kædet sammen med FC Barcelona. Det har Pedri valgt at kommentere på, da han siger, at “det er meget svært for Ramos af skifte til Real Madrids største rivaler.

“‘Han er en god spiller, men det er ikke mig som står for at hente spillere til Barca. Jeg kan ikke sige så meget om ham. Jeg prøver bare at fokusere på alle der er her og at de er rigtige gode spillere og mennesker'” sagde han videre

Pedri har dog haft sit helt store gennebrud i denne sæson, og han bliver allerede sammenlignet med Iniesta.

 “Angående sammenligningerne med Iniesta, så er det klart for mig, at jeg skal være Pedri, men det er en ære at blive sammenlignet med Andrés Iniesta’

Det er sågar blot Pedris første sæson med Spaniens landshold, og han har nu knyttet en kommentar til sammenligningen.

LÆS OGSÅ: Skyhøje lønninger: Så meget tjener de bedst betalte fodboldspillere

“Jeg er blevet behandlet godt lige fra den første dag. At kende Jordi Alba og Busquets og nogle fra U21-holdet gør også det hele nemmere. Landsholdskammeraterne her er også rigtig rare at være sammen med. Jeg kan lide dem og den måde Luis Enrique gerne vil spille på. Jeg håber at lære en masse her med landsholdet og at jeg tilpasser mig godt, så jeg kan bidrage så meget som muligt.”