Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Pedri har fået sit helt store gennembrud i denne sæson, efter at være skiftet til FC Barcelona fra Las Palmas, hvor han hurtigt er endt med at blive fast mand på midtbanen og fast inventar under Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Han var for nylig ude at sende en tak til Real Madrid, hvor han fortalte, at han var glad for, at han blev afvist, da han var til prøvetræning hos dem, da det betød, at han endte med at være hos Barcelona, som var det, han helst ville.

Han er allerede elsket af mange fans i klubben, og det kan blandt andet være derfor, at der er flere, der har sammenlignet ham med Barcelona-legenden Andres Iniesta.

Det er sammenligninger, som Pedri kalder en stor ære.

“Det er en ære at blive sammenlignet med Andres Iniesta, men jeg skal bare være Pedri. Fra min første dag på landsholdet har de behandlet mig godt.”

“Det hjælper at kende Jordi Alba og Sergio Busquets og holdkammeraterne fra U21. Jeg er vild med Luis Enriques måde at spille fodbold på,” fortæller den vævre spanier ifølge Goal.

Pedri kan sågar også ende med at få debut for Spaniens landshold, da han for første gang er blevet udtaget af Luis Enrique.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

De møder Grækenland torsdag i VM-kvalifikationen.