Det er ikke gået nogens næse forbi, at Pedri hurtigt er endt med at blive en fan-favorit i Barcelona. Han har da også haft noget af en udvikling i denne sæson for Barca, da han ikke skulle bruge lang tid for tilkæmpe sig en plads i startelleveren under Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Og det ser ikke ud til, at han kommer til at se sig tilbage.

Han har spillet 27 kampe for Barcelona, hvoraf det er blevet til 2 mål og 3 assists, og han dermed blandt de Barcelona-spillere, der har fået mest spilletid i Barcelona. Det er også blevet kvitteret med, at han for første gang er blevet udtaget til Spaniens A-landshold.

Han har dog fået Barcelona-hjerterne til at bløde, da han i et interview med RAC1 fortæller om den tid, hvor han var tæt på at spille for Real Madrid, men som han hurtigt understreger, han er glad for, ikke blev en realitet.

“Jeg vil gerne takke den person i Real Madrid, som testede mig og takkede nej, da jeg var på prøvetræning hos dem.”

“Da jeg var til prøvetræning i Madrid kiggede jeg på logoet og kunne se, at der var noget galt. I dag er jeg så endt, hvor jeg helst ville være, og jeg er heldig, at jeg er kommet hertil.”

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Pedri, som i forvejen er elsket i Barcelona, bliver nok endnu mere elsket efter sådan en kommentar om deres ærkerivaler. Pedri skulle da også meget gerne være sikret, at han er en del af Barcelonas fremtid.