Der bør ingen tvivl herske om, at den kun 18-årige Pedri har været en yderst aktiv spiller i 2020/21-sæsonen. Det er nemlig ikke blevet til mange hvil for Pedri under den hollandske Barca-træner Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber viser interesse for Barca-spiller

Foruden sin succes med Barcelona i 2020/21-sæsonen, er han også blevet udtaget til dette års EM for det spanske landshold. Her spiller han under Luis Enrique, som bestemt heller ikke har givet den unge spiller mange hvil.

Den spanske midtbanespiller har spillet stort set hvert et minut under dette års EM. I de mange minutter, hvor han har været på banen, har han bestemt ikke stået stille. Derimod har han bevist, at han er en meget aktiv spiller, der løber både med og uden bold.

Ifølge en statistik, der er blevet delt af UEFA, kan 18-årige Pedri nemlig bryste sig af at være den spiller, der har løbet mest. Der er tilmed ganske god afstand mellem Pedri og de øvrige spillere, der er en del af top-5.

Pedri kan bryste sig af at være den eneste spiller under dette års EM, der er blevet mål til at have løbet mere end 60 milometer. På andenpladsen finder man Tjekkiets Tomas Soucek, mens tredjepladsen indtages af Italiens Jorginho.

LÆS OGSÅ: Dembélé og Griezmann beskyldes for racisme

Tirsdag aften kommer Pedri til at stå overfor netop Jorginho. Her tørner Spanien og Italien nemlig sammen i den første semifinale ved dette års EM. Det vil sige, at Pedri får mulighed for at lægge yderligere afstand til spillerne i top-5.