Der skal ikke være nogen tvivl om, at Pedri hang en del med hovedet, da han udtalte sig til Barca TV efter opgøret mod PSG. Til trods for dette, så gav han dog udtryk for, at han mente, at de havde spillet en god kamp og skabt chancerne til en sejr.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Koeman: Han var kampens bedste spiller

“Vi vidste det ville blive en svær kamp på grund af første opgør, men vi spillede en flot kamp. Vi skabte mange chancer, men vi fik ikke sat dem ind. Jeg er meget stolt over holdet,” lød det fra Pedri, som fulgte op:

“Lige fra starten af kampen så vi, at vi havde muligheden for et comeback, men det ville ikke lykkes. Vi vidste i pausen at vi havde skabt mange chancer og at vi kunne vende resultatet.”

På trods af, at de ikke længere er med i Champions League, gjorde Pedri det dog klart, at de fortsat har i sinde at kæmpe om mesterskabet og om pokalen.

“Vi skal ikke opgive at vinde en titel. Vi vil kæmpe for de to titler der er tilbage, for vi er Barca,” sagde det unge talent til Barca TV.

LÆS OGSÅ: Første gang i 15 år: Messi og Ronaldo ude

Til sidst kom han også ind på sin egen udvikling i FC Barcelona, da han blev stillet et spørgsmål omkring dette. Her fremhævede han, at Messi har haft en stor indflydelse på hans udvikling.