Der har i mange år været diskussion om, hvem historiens bedste fodboldspiller er. Én af de spillere, der ofte nævnes i denne sammenhæng, er brasilianske Pelé, mens argentinerne Diego Maradona og Lionel Messi ofte også nævnes.

LÆS OGSÅ: Storklubber kæmper om Barca-talent

Spørger man den brasilianske legende, kan en vis franskmand også én dag ende med at være en del af diskussionerne. Det er selvfølgelig Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain, Pelé taler om.

Den kun 22-årige franskmand har allerede scoret 156 mål i sin karriere som professionel fodboldspiller, og den brasilianske legende ser en del ligheder mellem ham selv og Kylian Mbappé.

“Mbappé kan blive min arvtager, og jeg siger det ikke som en vittighed,” siger Pelé ifølge La Gazzetta dello Sport og fortsætter:

“Jeg ser mig selv i hans evne til at spille med hurtighed. Han er en angriber, der tænker hurtigt. Når bolden ankommer, ved han allerede, hvad han skal gøre. Han har allerede i tankerne, hvor han skal hen, og hvordan man ser spillet og finder den bedste løsning. Det er også vigtige egenskaber i dagens fodbold. Og så er Kylian også hurtig i løb og dribling, som jeg var.”

LÆS OGSÅ: Ekspert: United vil erstatte De Gea og Henderson med ny målmand

Hvis han skal ende med at kunne måle sig med Pelé, skal han dog score en del flere kasser. For at nå op på siden af Pelé, skal han nemlig score hele 757 mål, som Pelé nåede at score i løbet af sin karriere.