Ronald Koeman og FC Barcelona formåede at hente en sejr hjem over Real Betis. Det var blandt andet på grund af Lionel Messi, der blev skiftet ind, og som efter blot få minutter kunne sende bolden i nettet.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det var dog også sådan noget, man var bange for ville ske. Andalusiernes træner, Manuel Pelligrini, satte i hvert fald nogle ord på Messi.

“Selvom Messi kan have bøvl udenfor banen omkring sin fremtid, så viser han i hver kamp, at han stadig er den samme Messi når han har bolden ved fødderne. Han er en unik og anderledes spiller, som har båret Barca til succes i mange år,” sagde Pellegrini.

“Der er ikke noget i selve kampe, som vi kan udnytte som sådan, men vi skal ind og levere en god kamp med personlighed velvidende at vi er oppe mod nogle rigtig gode spillere. Vi skal undgå at lave fejl og hver enkelt spiller skal ramme et højt niveau, fortæller Pellegrini videre om sit eget holds opgave til kampen.”

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-spiller afviste tilbud fra Liverpool kort før deadline

Barcelona ligger aktuelt på andenpladsen, hvor de ligger á point med Real Madrid, dog med en bedre målscore. Der er dog fortsat langt op til Atlético Madrid, som ligner klare favoritter til at nappe La Liga-trofæet i denne sæson.