Lørdag aften sikrede det danske landshold sig yderligere avancement ved dette års EM.

LÆS OGSÅ: Afvist særaftale ærgrer Hjulmand: Ikke overrasket

I og med, at de vandt over Tjekkiet i kvartfinalen, er de nu blandt de fire bedste i turneringen. Det er naturligvis ikke blot en stor bedrift og hæder, men er også noget, der kan mærkes på kontoen.

Deres kvalifikation til semifinalen har nemlig været med til at skaffe både DBU og spillerne en stor sum penge. Hver enkelt spiller kan derfor se frem til at få udbetalt en flot EM-bonus, der kommer til at lune på kontoen.

På nuværende tidspunkt har de danske drenges succes ved EM kastet intet mindre end 156 millioner kroner af sig. Det er dog ikke blot et beløb, der ender i DBU’s lomme, for spillerne får nemlig også en del af dette beløb.

Ifølge Ekstra Bladet har hver spiller på landsholdet indtil videre sikret sig en bonus, der lyder på lidt mere end to millioner kroner. Hver enkelt spiller får den samme bonus, uanset om man har haft spilletid ved EM eller ej.

Hvis det skulle ske, at Danmark ender med at løbe med sejren ved dette års EM, kan de danske drenge se frem til at få en bonus, der lyder på mere end tre millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Det er dog ikke blot spillerne, der kan se frem til at få en større pose penge, hvis Danmark går hele vejen. DBU kan nemlig også se frem til en større sum penge, da den samlede præmiesum vil stige til 231 millioner kroner, hvis de vinder EM.

LÆS OGSÅ: Mourinho forud for semifinale: Danmark er langt bedre

Først og fremmest skal de dog have fokus på at vinde over England, som de skal møde i semifinalen, der bliver spillet på onsdag. Kampen bliver spillet på Wembley i London, og har kampstart kl. 21.00 dansk tid.