Forud for Manchester Citys opgør mod PSG i Champions League, afholdt Pep Guardiola et pressemøde. Her udtalte han sig om, hvor vigtig en kamp, det er for klubbens historie, men han udtalte sig også om Barcelona og Neymar.

LÆS OGSÅ: Depay har besluttet sig: Han vil til denne klub

Manchester Citys sejr over Borussia Dortmund sikrede dem deres første Champions League-semifinale siden Pep Guardiola tog over hos de engelske giganter. Nu står de overfor sidste års finalister fra PSG, der arbejder utrætteligt for at sikre sig europæisk succes.

I sit interview gav Guardiola udtryk for, at han er glad for at lede Manchester City i kampen mod Ligue 1-giganterne. Han talte pænt om både PSG og Neymar, hvis tidligere bedrifter i Santos og Barcelona, han særligt er imponeret af.

“Jeg husker, da jeg fik vist et klip af Santos. Jeg kan huske, at jeg sagde, at det var kongen af Santos, og spillernes munde var åbne og sagde: ‘Åh gud, hvilken spille’. Han er en glæde at se som tilskuer. Personligheden. Han har Brasilien på sine skuldre,” sagde Guardiola.

Pep sagde herefter, at hvis han var blevet i Barca, så ville klubben have haft langt mere succes i Europa, end de har haft i de seneste år.

LÆS OGSÅ: Tidligere vicepræsident hævder at kende Messis fremtid

“Jeg er sikker på, at hvis Neymar havde haft et længere ophold i Barcelona, ville de have vundet yderligere to eller tre Champions League-titler. De tre (Messi, Suarez og Neymar, red.) var ustoppelige. De tre bedste jeg har set i mit liv. Han besluttede at tage til Paris. Ikke en dårlig beslutning. En dejlig by og en dejlig klub.”