Pep Guardiola er stor fan af det unge talent, som han ønsker at hente til Etihad Stadium til sommer.

FC Barcelona har et stort ønske om at hente forstærkninger til sommer. Det er dog især den defensive del af truppen, som Xavi har et ønske om at styrke.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Harry Kane: Dette kan stoppe det

I denne forbindelse er den spanske klub blevet kædet sammen med en lang række spillere. På det seneste er det især den 19-årige Arnau Martinez, der er blevet nævnt som transfermål.

Han har en fortid på Barcelonas akademi, La Masia, og har sagt, at han er åben for at vende retur, hvis han kan få en rolle på førsteholdet.

Ifølge Mundo Deportivo er det dog ikke kun Barcelona, der har et godt øje til Martinez. Det samme har Manchester City-træner Pep Guardiola nemlig.

Og hvad der kan medføre, at Barcelona får svært ved at vinde denne kamp er, at ejerne af Manchester City også ejer en stor del Girona, hvor Martinez spiller.

Angiveligt ønsker Guardiola at hente den unge højreback til Premier League, selvom han har Kyle Walker til rådighed. Han er dog i sin karrieres efterår, og en afløser skal derfor hentes.

LÆS OGSÅ: Barcelona nærmer sig aftale med Busquets-afløser

Martinez’ kontrakt med Girona løber frem til juni 2025, men har i sin kontrakt en frikøbsklausul på 20 mio. euro (ca. 150 mio. kr.), som City angiveligt skulle være åbne for at betale til sommer.