Der er umiddelbart mange, der mener, at Pep Guardiola en dag vender hjem til Barcelona, og de er mindst lige så mange, der håber, det sker. Det er ikke dermed sagt, at man ønsker at skifte Ronald Koeman ud, da han angiveligt har opbakning fra såvel truppen som bestyrelsen, da han skaber harmoni i truppen.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Der skulle dog være en reel chance for, at Pep Guardiola vender hjem til FC Barcelona, men der er dog én betingelse. Christian Martin fra ESPN erfarer, at han først ønsker at vinde Champions League med Manchester City og føre dem til storhed.

Pep Guardiola og Manchester City trak Borussia Dortmund, som dermed tørner sammen i kvartfinalerne, og hvis Manchester City formår at vinde mod Delaney og Haaland, skal de i semifinalen møde enten Bayern München eller Paris Saint-Germain.

Guardiola har ellers for ikke længe siden skrevet under på en ny kontrakt med Manchester City frem til 2023.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Den 50-årige cheftræner var ved roret i FC Barcelona fra 2008 frem til 2012, hvor FC Barcelona var en ustoppelig force. Der er naturligvis mange, som dermed ønsker at opleve, at man kommer ind i en ny storheds med Pep Guardiola tilbage ved roret.