Det er ikke gået nogens næse forbi, at FC Barcelona skal afholde valg om præsidentsædet. Der er én af kandidaterne, der ønsker at hente blandt andet Pep Guardiola tilbage til FC Barcelona, men det kan han godt opgive.

LÆS OGSÅ: Bundesliga-klub klar med bud på Ter Stegen

I hvert fald, hvis man skal tro på Pep Guardiolas udtalelse i går.

FC Barcelona vil altid have en plads i Peps hjerte. Det er ikke noget, han lægger skjul på, da han stadig er medlem af klubben og familien de sidste mange år. Kærligheden får ham dog ikke tilbage til klubben.

“Jeg har sagt det flere gange før. Min tid som træner for Barcelona er et lukket kapitel. Det er slut. Jeg vender tilbage til Barcelona for at se holdet spille, men min tid på bænken er slut.”

Vil prøve sig af i Serie A

Det tyder derfor på, at han lukker af for trænerjobbet. Han afviser dog kun jobbet som træner, og medierne har derfor beskrevet, at han kan komme tilbage til klubben i anden funktion. Det tyder dog ikke på det foreløbigt.

Pep Guardiola er en garvet træner på markedet. Han har træner i store ligaer som La Liga, Bundesligaen og Premier League. Hans drøm skulle angiveligt være, at han også kan få prøvet sig af i Serie A.

LÆS OGSÅ: Kan Bartomeu-exit redde FC Barcelona fra konkurs?

Dette bidrager blot til, at han ikke kommer til Barcelona.

Hans nutidige plan er dog at fortsætte hos Manchester-klubben.

“Jeg er utroligt glad for at være i Manchester City. Jeg håber, vi kan få en god sæson, så jeg kan blive her i længere tid.”