Josep Maria Bartomeu, FC Barcelonas tidligere præsident, blev mandag aften anholdt, da han er blevet anklaget for at have ansat en virksomhed, der valgte at oprette falske profiler på blandt andet Facebook og Twitter, hvorefter man er gået efter modstandere af Bartomeu.

LÆS OGSÅ: Detaljer om Bartomeu-sagen: Se person-angrebene her

Det endte blandt andet med at gå udover Gerard Piqué og Lionel Messi.

Og det er noget, som allerede er nået verden rundt, hvorfor Pep Guardiola allerede er blevet spurgt til, hvordan han forholder sig i for hold til situationen.

“Det er en ubehagelig situation, men jeg håber, det ender godt. Han er uskyldig, inden retten beviser ham skyldig,” siger Pep Guardiola ifølge Goal.

FC Barcelona skal til stemmeurnen i weekenden, hvor man altså skal finde Josep Maria Bartomeus arvtager, hvilket Pep Guardiola glæder sig uhyre meget til.

“Jeg bekymrer mig kun om, at vi om en uge har en ny præsident. Det er en svær situation i Barcelona, men den nye mand må have mod til at lede de kommende år. Så mange mennesker som muligt skal stemme og lede den bedste klub i verden.”

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

“Jeg er ret sikker på, at de kommer stærkere tilbage. Den nye præsident skal lede med selvtillid og få samlet fansene. Det vil skabe den klub, de er. Jeg ser frem til valget og forhåbentlig vil præsidenten være okay.”