Manchester City-træner Pep Guardiola har et tæt forhold til Lionel Messi, og har for nylig navngivet ham som en spiller, han ville ‘elske’ at kunne tilføje til sin trup.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi hædres i Argentina: Vinder flot pris

Guardiola og Messi er stadig meget tætte, hvilket er naturligt, da de to har stået tæt sammen om at bringe et større antal trofæer til Camp Nou i den tid, hvor Pep var træner i den catalanske storklub.

Messi har tilbragt stort set hele sin karriere i FC Barcelona, men til sommer kan det være slut, da hans kontrakt udløber – og der har været mange spekulationer.

Den argentinske stjerne har endnu ikke meldt noget ud om, hvor han vil spille i næste sæson, men både Paris Saint-Germain og Manchester City menes at være to hold, som kan ende med at sikre sig hans underskrift.

Og efter Manchester Citys imponerende 3-0-sejr over Tottenham, indrømmede Guardiola, at han ville elske at tilføje en spiller i lighed med Messi til truppen, som kan vinde kampe alene.

“Vi har ikke en spiller, der kan vinde en kamp. Vi har ikke en Cristiano, en Messi, en Neymar,” sagde Guardiola ifølge Daily Mirror. “Vi har ikke denne type spillere, der kan vinde kampe alene. Jeg har sagt til spillerne mange gange, at de skal spille som et hold.”

“Jeg vil være ærlig. Jeg vil gerne have en spiller, der kan score fire mål i hvert kamp, og som kan løbe som disse spillere kan løbe. Jeg ville elske det.”

LÆS OGSÅ: Skuffet Pjanic: Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke får spilletid

“Men jeg vil ikke erstatte nogen spiller, vi har lige nu i denne sæson. Alle har bevist sig i de dårlige øjeblikke. De store hold, de store spillere spiller beviser sig i de dårlige stunder. I de gode øjeblikke er alle nemme at spille.”