Denne uge har været en kaotisk uge for FC Barcelona, da den tog sin begyndelse med anholdelsen af den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu. Det er selvfølgelig en historie, der er nået hele verden rundt, og én af dem, der heller ikke har kunne undgå at høre om det, er tidligere Barca-træner Pep Guardiola.

LÆS OGSÅ: Storklubber kæmper om Barca-talent

I den kommende weekend er der præsidentvalg i den catalanske klub, hvilket betyder, at klubben snart kan se frem til at få et nyt sportsligt projekt.

Det er også dét, som Pep Guardiola har valgt at se på, for selvom det i øjeblikket er en meget kaotisk situation i FC Barcelona, ser han fremad på klubbens vegne.

“Det er en ubehagelig situation, men jeg håber, det ender godt. Han er uskyldig, indtil retten beviser ham skyldig,” siger Pep Guardiola til Goal, da han bliver spurgt om Josep Maria Bartomeu.

“Jeg bekymrer mig kun om, at vi om en uge har en ny præsident. Det er en svær situation i Barcelona, men den nye mand må have mod til at lede de kommende år. Så mange mennesker som muligt skal stemme og lede den bedste klub i verden.”

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Ronald Koeman på fyringsrygterne

“Jeg er ret sikker på, at de kommer stærkere tilbage. Den nye præsident skal lede med selvtillid og få samlet fansene. Det vil skabe den klub, de er. Jeg ser frem til valget, og forhåbentlig vil præsidenten gøre det godt,” siger han afsluttende.