Manchester City-boss Pep Guardiola har angiveligt et ønske om at hente Barcelona-midtbanespiller Sergi Roberto til sommer.

Pep Guardiola har tidligere vist interesse for Sergi Roberto, og ifølge Sport Witness og Fichajes, er det en interesse, der er blusset op igen.

LÆS OGSÅ: Juventus vil forlænge med Dybala: Én ting kan forhindre det

Sport Witness skriver, at Manchester City-træneren ‘altid har kunnet lide’ den 30-årige midtbanespiller, der også kan spille i forsvaret.

Ikke nok med det, så skriver mediet, at Manchester City allerede har forsøgt at hente ham ‘et par gange’ i tidligere vinduer.

Faktisk skulle Manchester City have tilbudt hele 50 mio. euro for Sergi Roberto. Dette bud blev dog afvist af Barcelona, og de efterfølgende forhandlinger førte ikke noget med sig.

Den catalanske klub viste ganske vist en villighed til at sælge Sergi Roberto, men deres krav var for høje. Ligeledes ønskede Roberto på daværende tidspunkt ikke at forlade Camp Nou.

Til sommer kan City dog hente Sergi Roberto på en fri transfer, da hans kontrakt med Barcelona udløber i juni, og han endnu ikke har skrevet under på en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Busquets roser medspiller: ‘Han er en gave’

Det lyder dog, at det ikke vil være Roberto, der er deres primære transfermål. I stedet vil de have fokus på først at bringe et stort navn til klubben – bl.a. har de vist stor interesse for Erling Haaland.