Han er en eftertragtet spiller, der er på radaren i flere klubber. En af de klubber, der vil Franck Kessie, er Barcelona, men Real Madrid vil stjæle ham for næsen af rivalerne.

Der er mange årsager til, at Franck Kessie er en eftertragtet spiller. En af dem er, at han står uden kontrakt til sommer. Derfor kan han frit skifte til en ny klub på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Samuel Umtitis fremtid på plads

Kessie bliver betragtet som værende en af de bedste midtbanespillere i Serie A. Til sommer ser det ud til, at han forlader San Siro, som han har kunne kalde sin hjemmebane de seneste fem år.

Den 25-årige midtbanespiller er en meget eftertragtet herre. Hans alder, erfaring og kvalitet medfører, at klubber fra hele Europa står i kø for at hente ham i sommerens transfervindue.

Den 25-årige spiller er bl.a. havnet på radaren i klubber som Liverpool, Chelsea og Paris Saint-Germain. Derudover er der også stor interesse for ham i La Liga, hvor både Barcelona og Real Madrid ønsker at hente ham, skriver El Nacional.

Det har flere gange været nævnt, at Barcelona skulle være en af favoritterne til at hente Franck Kessie til sommer. Xavi mener nemlig, at han vil være en glimrende tilføjelse til midtbanen i den catalanske klub.

Ifølge El Nacional er det dog ikke sikkert, at Barcelona får muligheden for at hente Kessie. Han er nemlig også af stor interesse i Real Madrid, hvor Florentino Perez siges at være stor fan af ham som langsigtet afløser for Luka Modric.

Real Madrid har dog også planer om at deltage i kampen om at hente både Erling Haaland og Kylian Mbappé, hvilket kan hæmme dem i andre sammenhænge.

Det er dog netop derfor, at de har valgt at rette blikket mod Kessie. I og med, at hans kontrakt med AC Milan udløber til sommer, skal den spanske storklub nemlig ikke have penge op af lommen for at hente ham.

Derudover hævdes det faktisk, at spilleren selv vil foretrække et skifte til Real Madrid, selvom det tidligere har været Barcelona, der har været favoritter til at hente ham.

Dette skulle angiveligt handle om, at den 25-årige midtbanespiller ønsker at sikre sig en lukrativ kontrakt. I og med, at Barcelona fortsat er hårdt ramt på økonomien, er Real Madrid bedre stillet til at tilbyde Kessie en kontrakt, som han kan være tilfreds med.

LÆS OGSÅ: La Liga-klub forbereder tilbud til Manchester United-profil

Som tingene ser ud, ser Real Madrid ud til at kapre Kessie for næsen af Barcelona. Dog er der også forlydender om, at Liverpool også skulle være en seriøs bejler.