Peter Hyballa formåede på ganske kort tid at gøre sig yderst bemærket, da han stod i spidsen for Esbjerg fB. Derfor er han også en personlighed, som de færreste, der har blot en lille interesse for dansk fodbold glemmer lige foreløbig.

LÆS OGSÅ: Avis: Så meget kommer Daramy til at tjene i Ajax

Den tyske træner nåede kun at stå i spidsen for den vestjyske klub i godt og vel tre måneder. I denne periode blev det til en enkelt uafgjort og to nederlag i NordicBet Ligaen.

Han mødte stor kritik for de metoder, han benyttede, og spillerne i Esbjerg fB endte tilmed med at skrive et åbent brev til offentligheden, hvori de gjorde opmærksom på, at han gjorde brug af nogle dybt kritisable metoder i forbindelse med både træning og kamp.

Selvom det var en nyhed, der spredte sig i hele Danmark, ser det ikke ud til, at nyheden nåede til Tyskland. I hvert fald er det lykkedes Peter Hyballa at score sig et nyt job i hjemlandet.

Ifølge det tyske medie Kicker.de skal han nemlig stå i spidsen for Türkgücü München, der spiller i den tredjebedste række i Tyskland. På trods af den massive kritik, han er blevet mødt af, ser det derfor ikke ud til, at han har i sinde at lægge sin karriere som fodboldtræner på hylden.

LÆS OGSÅ: Koeman: ‘Jeg synes vi spillede en god kamp’

Som træner for Türkgücü München, der i øjeblikket er at finde på en tiendeplads i den tredjebedste tyske række, bliver hans første opgave at forsøge at tage imod Dortmunds andethold.