Den tidligere Manchester United-forsvarer Phil Neville er blandt dem, der gerne ser, at midtbanespiller Paul Pogba bliver i Manchester United. Han mener, at det er ham, der skal føre De Røde Djævle til Premier League-triumf i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Man Utd villige til Pogba-bytte med Juventus: Men ikke for disse spillere

Der har været et utal af rygter omhandlende Paul Pogba, siden hans agent, Mino Raiola, offentligt udtalte, at han ikke var glad på Old Trafford. Han har særligt været sat i forbindelse med et skifte til enten Real Madrid eller Juventus.

Det bliver dog næppe i dette transfervindue, at den franske midtbanespiller forlader klubben. Derimod er der mange, der forventer, at han forlader klubben til sommer. Ifølge Phil Neville kommer han dog ikke til at forlade klubben, uden først at have sendt dem til toppen af tabellen i Premier League.

“Da de spillede mod Leipzig, sagde hans agent, at han ønskede at forlade klubben, men siden da har jeg set det bedste af Paul Pogba,” lød det fra Phil Neville over for Amazon Prime Video, hvilket han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber konkurrerer om portugisisk talent

“Jeg er nødt til at sige, at jeg foretrækker at se Manchester United spille, når han spiller. Han giver dem noget, der måske kan tage dem hele vejen til en titel. Han er en verdensklassespiller.”