Aston Villa er i fremskredne forhandlinger om at ophæve Philippe Coutinhos kontrakt, hvilket kan blive en realitet inden for de næste to uger.

Den brasilianske midtbanespiller har tilbragt den seneste sæson på lejeophold i Al-Duhail, og det ser ud til, at han ikke længere indgår i træner Unai Emerys planer.

Det skriver Talk Villa her.

IBåde klubben og Coutinho er interesserede i at afslutte samarbejdet, hvilket vil fjerne hans høje løn fra Aston Villas budget og give klubben mulighed for at investere i nye spillere.

Coutinho, hvis kontrakt ellers løber til juni 2026, forventes at vende tilbage til Brasilien, hvor Vasco da Gama er blandt de interesserede klubber.

Aston Villa har allerede et stærkt hold af midtbanespillere, herunder Leon Bailey, Moussa Diaby, Jacob Ramsey, Morgan Rogers og Emiliano Buendia.

Derfor er der ikke meget plads til Coutinho i fremtidige planer, hvilket gør en kontraktophævelse til en fornuftig løsning for begge parter.

For Aston Villa betyder denne beslutning også, at Unai Emery får mere fleksibilitet til at forme truppen efter egne ønsker og styrke holdet yderligere i jagten på bedre præstationer næste sæson.