Tottenhams nye træner lægger ikke fingre imellem.

Tottenham-manager Ange Postecoglou står over for en betydelig udfordring med at overbevise sin stjerneangriber, Harry Kane, om at afvise et potentielt skifte til det tyske gigant Bayern München og forblive under den australske managers ledelse.

Harry Kane, der har en sæson tilbage af sin Tottenham-kontrakt, er blevet koblet til Bayern München, og ifølge klubbens ærespræsident, Uli Hoeness, er forhandlingerne allerede i fuld gang.

Ange Postecoglou, der blev udnævnt som Tottenham-manager tidligere i juni, har haft samtaler med Kane, men han insisterer på, at han ikke presser den engelske angriber til at træffe en beslutning om sin fremtid.

Det skriver det australiske medie FBTL.

Under Tottenhams træningslejr i Australien, hvor de forbereder sig på at møde West Ham i en venskabskamp, har Ange Postecoglou talt med Kane om klubbens situation og muligheder for forbedring:

“Jeg havde en god samtale med Harry”, sagde Postecoglou og fortsatte:

“Det var ikke en afgørende samtale, som mange mennesker måske forventer. Vi talte om klubben, hvor han mener, vi står, og hvordan vi kan forbedre os”.

Ange Postecoglou løftede også sløret for, at han ikke har hastet Harry Kane til at træffe en beslutning om sin fremtid og at han har fokus på hele holdet og ikke kun på en enkelt spiller.

I mens har Bayern München har fremsat offentlige erklæringer om deres interesse i at tiltrække Kane, er Postecoglou upåvirket af spekulationerne og understreger, at det er op til spilleren at træffe sin egen beslutning:

“Mig personligt bekymrer det mig ikke. Ingen fra München har talt med mig. Der er mange mennesker, der kender Harry bedre end mig, men jeg tror ikke, han vil lade sig påvirke af det. Han er her og er fuldt dedikeret til det, vi laver”, lød det fra den hudløst ærlige Postecoglou.

Postecoglou vil fortsætte med at fokusere på holdet som helhed og skabe det rette miljø for succes. Han mener, at den endelige beslutning om Kanes fremtid vil blive truffet af spilleren selv og er ikke noget, der vil blive presset fra starten af deres samarbejde.