Søndag havde FC Barcelona en oplagt mulighed for at rejse sig efter deres ydmygende nederlag på 1-4 til PSG i Champions League.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi forøger imponerende La Liga-rekord

Ligeledes havde den spanske storklub også mulighed for at udnytte, at førerholdet fra Atletico Madrid havde smidt point i opgøret mod Levante lørdag aften. Desværre hverken udnyttede de Atletico Madrids nederlag eller muligheden for at rejse sig.

De var ganske vist foran i det meste af La Liga-opgøret mod Cádiz, men til trods for dette, endte de med blot at få et enkelt point med. Det skyldtes en sen udligning fra modstanderholdet.

Efter opgøret fortalte Gerard Pique ifølge det spanske medie Sport, at de var uheldige. Dog fremhæver han også, at det var vigtigt for dem at få tre point med fra en kamp som denne. Selvom de ikke fik de tre point med, mener han dog stadig, at ligaen er åben.

“Det gør meget ondt, fordi at nederlaget til Atletico gav os en god mulighed. Vi skabte meget, men det var svært fordi, de kun var lige efter. Vi fik mål annulleret og brændte store chancer,” lød det ifølge spanske Sport fra Gerard Pique, som fulgte op med:

“At tabe to point på et straffe til sidst er svært at acceptere. Det vigtigste for os var at få tre point, men ligaen er stadig åben,” sagde den rutinerede forsvarer også.

LÆS OGSÅ: David de Gea er til salg: Skal erstattes af denne målmand

I og med, at FC Barcelona måtte nøjes med et uafgjort resultat og et enkelt point i deres kamp mod Cádiz, er der nu otte point op til Atletico Madrid, der indtager førstepladsen i den spanske La Liga.