Gerard Piqué var ikke glad, da han opdagede, at den nuværende præsidentkandidat Victor Font havde valgt at bruge et citat fra ham som en del af sin kampagne. Det handler især om, at det er blevet brugt i en anden sammenhæng, end det er blevet udtalt. Det fik Piqué til tasterne – og han fik hurtigt Victor Font til at rette ind.

LÆS OGSÅ: Chelsea melder sig ind i kampen om Manchester United-transfermål

Skulle det ske, at det er Victor Font, der ender som vinder af præsidentvalget den 7. marts, får han sandsynligvis brug for en lille snak med Piqué, da de er kommet skævt ind på hinanden.

Episoden tager sin start med et interview, hvor Pique udtalte det følgende: “Man skal se fremad, for at se tilbage er kun for at lære af sine fejl.”

Det var en udtalelser, der var sagt med henblik på det sportslige i FC Barcelona. Ydermere er der tale om en udtalelse, der var en del af et længere svar.

Ikke desto mindre valgte Victor Font at bruge denne udtalelse i et tweet, hvor han hentydede, at man ikke skal genvælge Joan Laporta, men i stedet skal stemme på ham. Piqué brød sig dog ikke om, at hans udtalelse blev misbrugt i denne sammenhæng, hvilket han også gav udtryk for.

“Victor, med al respekt, disse ord i dit tweet har intet at gøre med, hvad jeg ville sige. Jeg beder dig slette det og ikke udnytte det til din egen fordel,” skrev han på Twitter, hvilket hurtigt fik Font til at reagere:

LÆS OGSÅ: Barcelona-legende: Derfor er Lionel Messis kontraktdetaljer blevet lækket nu

“Gerard, vi brugte din udtalelse, fordi vi tænker i samme retning. Vi ønskede på ingen måde at skabe problemer. Vi sletter det. Vi håber snart at ses på banen. Knus. Tak,” skrev han, hvorefter det oprindelige tweet blev slettet.