Gerard Piqué var tilfreds efter kampen mod Napoli, men indrømmede også, at truppen har haft store problemer.

Efter opgøret mod Napoli, gav Gerard Piqué udtryk for, at han var meget tilfreds med resultatet, men også holdets udvikling under Xavi.

LÆS OGSÅ: Xavi hylder Barca-truppen: ‘Vi er på rette vej’

Ydermere gjorde han det klart, at Barcelona i et stykke tid ikke har været på det niveau, der er krævet af den catalanske klub.

“Der har været en periode, hvor Barca ikke har spillet på det niveau som en klub som vores bør gøre. Vi er tilbage, hvor vi kommer fra. Sådan her burde vi altid have spillet, men det har vi ikke gjort det sidste stykke tid. Det er et signal til os selv og alle udenfor klubben. Vi vender langsomt tilbage,” sagde han.

Det førte til, at han blev spurgt om, hvem der var skyld i problemerne i truppen. Her var han dog ikke villig til at pege på en eller få specifikke problemer.

LÆS OGSÅ: Chelsea dropper Serge Gnabry til fordel for Barca-stjerne

“Jeg synes ikke det vil være rimeligt at pege på nogen. Der var en udvikling, hvor alle havde en del af skylden. Klubben tog nogle beslutninger, der ikke var de rigtige, men vi må videre. Lige nu er vi i en god periode og vi skal fortsætte udviklingen,” sagde han.