Gerard Piqué er tilsyneladende en mand, der ved, at han ikke kan spille fodbold resten af sit liv. Derfor er han i færd med at bygge et imperium udenfor banen, som kan sikre en solid indkomst, når han lader sig pensionere sig fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt: Messi trænede ikke med

Nu kan mediet Gazzetta dello Sport bekræfte, at hans virksomhed, der hedder Kosmos Global Holding, har meldt sig ind i kampen om at sikre sig de udenlandske TV-rettigheder til kampene i Serie A.

Den catalanske forsvarer er i skrivende stund ikke en del af den aktive FC Barcelona-trup. Han sidder fortsat ude med en skade i sit højre knæ. Det har naturligvis givet ham mulighed for at dedikere en større del af sin tid til sin virksomhed.

Serie A har meddelte, at de snart vil åbne op for auktionen, hvor TV-rettighederne til både 2021/22, 2022/23 og 2023/24 vil blive solgt. I skrivende stund er der mere end 50 virksomheder, der har registreret sig som værende interesserede i disse rettigheder.

LÆS OGSÅ: Super Cup-finalen: Koeman tager hele truppen med

Kosmos Global Holding og dermed Piqué vil konkurrere mod en lang række store multinationale virksomheder. Det inkluderer blandt andet Mediapro, DAZN, IMG og Infront. Desuden har Andrea Radrizzan, der ejer Leeds United, også vist interesse.