Juventus-træner Andrea Pirlo hævder, at FC Barcelona-kaptajn Lionel Messi kæmper med et mentalt problem, efter han ikke fik lov til at forlade klubben i sommers.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne overvejer skifte til Barcelona

Messi var sat i forbindelse med et skifte væk fra Camp Nou forud for 2020/21-sæsonen, som er det sidste år af den argentinske stjernes kontrakt med den catalanske storklub. På trods af, at de fleste forventede det modsatte, endte Messi med at blive i Barcelona i resten af sin kontrakttid. Han har endda ikke afvist en forlængelse i 2021.

Dog har hans form og generelle niveau ikke været på samme plan, som tidligere. I løbet af de seneste ni kampe i La Liga, er det ikke blevet til mere end fire mål for den argentinske troldmand.

Ronald Koeman har dog taget ham i forsvar, ved at sige, at han er et nemt mål at give skylden for Barcelonas problemer. Pirlo mener dog stadig, at Messi har et problem.

“Han er i en særlig tid i sit liv, blot ikke i sin karriere, fordi han havde et problem denne sommer,” siger Pirlo ifølge spanske Marca.

“Hvad end han blev hos Barca eller ej, har han i kampene altid bevist sit værd. Udover fodbold, har han sandsynligvis et mentalt problem, men det vil jeg ikke gå nærmere ind i. Det er ikke på sin plads. Messi er et fænomen, og det har han altid bevist,” fulgte Juventus-træneren op.

LÆS OGSÅ: Koeman tager Messi i forsvar

Barcelona spiller tirsdag mod Juventus i deres sidste gruppekamp i Champions League. Hvorvidt Messi er udtaget til truppen til denne kamp, må tiden vise.