Andrea Pirlo sagde på pressemødet forud for aftenens opgør, at han ser frem til kampen. Han har stor respekt for Barcelonas mandskab, hvorfor de fik nogle rosende vendinger med på vejen.

Han håber på et intenst opgør, men han håber endnu mere, at Messi har en dårlig aften.

“Barcelonas hold består af rigtig gode spillere med teknisk kvalitet. De har en rigtig vigtig spiller i Messi, som stadig er i Barcelona. Juve skal være meget koncentreret mod Barca, selv om de mangler Coutinho og Piqué. Deres midtbane er teknisk meget stærk.”

Har selv spillet mod Messi

Han begyndte herefter at snakke om Messi, som han mener, er en del af den moderne fodboldhistorie, fordi han har spillet i så lang tid.

“Messi er en del af den moderne fodboldhistorie sammen med Cristiano Ronaldo. De har spillet på maksimalt niveau i femten år. Jeg spillede mod Messi, da jeg selv var spiller, og jeg har den største respekt for ham. Han skal behandles anderledes, og jeg håber, at han ikke har en god aften.”

Han gik herefter over til at snakke om Ansu Fati og Dejan Kulusevski. De fik begge rosende kommentarer med på vejen af Juventus-træneren.

Han mener, de begge har en stor fremtid foran dem.