Der er ingen forventning om, at Paulo Dybala bliver i Juventus denne sommer. Derimod har den italienske klub meldt ud, at man ikke forventer at forlænge hans kontrakt.

Den argentinske Paulo Dybala ser ikke ud til at være Juventus-spiller, når 2022/23-sæsonen bliver sparket i gang. Derimod kan han faktisk ende med helt at vinke farvel til Serie A og Italien.

LÆS OGSÅ: Barca byder på Grimaldo: Så meget er de klar til at betale

Ifølge 90min har Dybala nemlig fået et konkret kontrakttilbud fra Newcastle, der skulle være meget ivrige efter at hente ham til St James’ Park denne sommer.

Til trods for, at der sandsynligvis er tale om et lukrativt tilbud, der kan sikre ham en høj løn, har den argentinske offensivspiller ikke den store interesse i et skifte til Newcastle.

Det er dog ikke blot Newcastle, der har meldt sig ind i kampen om Dybala. Den 28-årige argentiner har nemlig været sat i forbindelse med flere klubber forud for sit potentielle sommerskifte.

Såfremt Dybala ikke har et ønske om at forlade Italien, skulle han have mulighed for at blive. Efter sigende har Juventus-rivalerne fra Inter nemlig et ønske om at hente Dybala.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Traoré: Har mundtlig aftale med Barcelona

Der er dog ikke nogen forventning om, at Dybala træffer en beslutning om sin fremtid, før sæsonen er ovre. Det vides derfor ikke, om han ønsker at blive i Italien eller ej.