Antonio Rüdiger har kontraktudløb til sommer, men er endnu ikke nået til enighed med Chelsea om en ny kontrakt.

Der har været mange spekulationer om Antonio Rüdigers fremtid. Den tyske forsvarer har nemlig endnu ikke underskrevet en ny kontrakt med Chelsea.

Der har været forhandlinger mellem Chelsea og den 29-årige forsvarer. Det har dog ikke været muligt for de to parter at nå til enighed om en ny kontrakt.

Angiveligt skulle årsagen være, at Rüdiger stiller krav om en løn, der er højere, end hvad Chelsea vil betale ham. Og hidtil har han ikke været villig til at give sig.

Beslutter han sig for at gå efter pengene, har han nu en mulighed for dette. Ifølge The Sun skulle Newcastle nemlig stå klar til at give ham en kontrakt, der vil sikre ham en ugeløn på 1,8 mio. kr.

Det er dog ikke blot Newcastle, der har vist interesse for Chelsea-forsvareren. Efter sigende skulle Ralf Rangnick også have et ønske om at hente ham til Manchester United.

Såfremt han skulle beslutte sig for at tage afsked med Premier League, er det tilsyneladende også noget, der er mulighed for. Både Real Madrid og PSG skulle nemlig have et godt øje til den tyske forsvarer.

Det er dog ikke udelukket, at Antonio Rüdiger ender med at forblive i Chelsea. Det kræver dog, at de to parter formår at nå til enighed om det økonomiske aspekt.