Mauricio Pochettino er nu at finde i trænersædet i Paris Saint-Germain. Her blev han præsenteret som træner kort efter jul. Det var dog først efter, at han havde været kædet sammen med stort set alle store klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Avis: FC Barcelona kan hente transfermål på målstregen

Han blev blandt andet udpeget som ny træner i klubber som Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Real Madrid og FC Barcelona. Meget af det var pure opspind, men han erkender dog, at der var grundlag for nogle af spekulationerne. I sin udtalelse fremhæver han selv klubber som Real Madrid og United.

“Det var en spøjs situation at vågne op hver morgen og være på vej til en ny klub ifølge medierne. Den ene dag var det Real Madrid, den næste United, og så PSG. De satte mit navn i forbindelse med mange forskellige klubber, så jeg blev eksponeret uden at skulle gøre noget selv,” lød det fra Pochettino, da han talte med spanske AS.

“Men det er klart, at når der er de her rygter, er det ikke uden basis. Men før det bliver helt ægte, som det er blevet nu med PSG, skal forhandlingerne lukkes,” sagde den argentinske PSG-træner også.

LÆS OGSÅ: United-stjerne er en effektiv afslutter: Solskjær forlanger mere

som ny træner i PSG må man dog formode, at der kommer til at gå lidt tid, før han igen skal på jagt efter en ny klub – og før hans navn igen vil blive sat i forbindelse med et hav af store klubber i hele Europa.