Mauricio Pochettino har udtalt sig omkring, hvordan det er at arbejde med Neymar. I denne forbindelse har han fortalt, at det er en glæde at træne ham, da den brasilianske stjerne er ydmyg, lyttende og altid accepterer instruktioner.

LÆS OGSÅ: Zlatan og Lukaku idømt bøder af det italienske fodboldforbund

Pochettino overtog trænersædet i Paris Saint-Germain tidligere på året, og mens de står overfor en kamp for at bevare Ligue 1-titlen, er de kun to kampe væk fra deres anden Champions League-finale i træk.

Mancheste City står i vejen for, at PSG ikke opnår denne bedrift, og Neymar forventes naturligvis at være en nøglespiller, når det kommer til at sikre videre kvalifikation i den prestigefyldte turnering.

Den brasilianske spiller er nemlig en af superstjernerne, der står til rådighed for Pochettino i Paris. Neymar er et stort talent og en talisman for sit hold og land, og ifølge Pochettino er han også nem at arbejde med.

“Det er så nemt med Neymar, fordi du behøver ikke at gøre specielt meget,” sagde han til The Guardian. “Fra dag ét har han været meget åben for arbejde. Han er meget ydmyg, han lytter og accepterer altid alle instruktionerne på en meget god måde.”

LÆS OGSÅ: Manchester United, Juventus og Bayern München holder øje med Barca-talent

“Brasilianske spillere har noget særligt indeni. De elsker at spille fodbold, fordi det er som en dans. De spiller som om de danser. Ronaldinho var min holdkammerat, da jeg var PSG-spiller og nu Neymar. De har brug for at føle sig godt tilpas, at føle sig lade, for at præstere deres bedste.”