Tottenham-manager Mauricio Pochettino fortæller, at klubbens formand Daniel Levy – og ikke argentineren – har den afgørende stemme i forhold til spillerhandler. 

Sky Sports skriver, at Tottenham er tæt på at sikre sig sommerens første signing, når den 18-årige kantspiller Jack Clarke kommer til klubben fra Leeds. Ligeledes skulle Londonklubben have indgået en aftale med Lyon om et køb af midtbanespilleren Tanguy Ndombele, som Spurs angiveligt betaler cirka 540 millioner kroner for i overgangssum. 

Men Mauricio Pochettino siger i et interview med den spanske tv-station TV3, at han som manager ikke har samme magt over, hvilke spillere der skal sælges og købes, som flere af hans konkurrenter. 

”I Tottenham, Chelsea og Arsenal er der ikke samme frihed, som Guardiola har i City og Klopp har i Liverpool. Pep har total kontrol over planerne i City. Der er en anden model i Tottenham og andre klubber. At sælge spillere, bestemme og tilbyde kontrakter, købe spillere – det afhænger udelukkende af Pep og Klopp,” siger argentineren. 

Hvis en spiller som Harry Kane skal sælges, er det op til klubbens ejer Daniel Levy, pointerer han. 

”Jeg vil selvfølgelig blive spurgt om min mening, og jeg elsker Harry Kane, men beslutningen er Daniels. Det samme gælder Christian Eriksen.”

27-årige Christian Eriksen har i flere måneder været rygtet til Real Madrid. Men interessen fra den spanske kongeklub ser ud til at være kølet ned efter indkøbet af Eden Hazard. Og så måske alligevel ikke. Fredag skrev Fyens Stiftstidende, at den danske landsholdspiller i øjeblikket kigger på hus i Madrid. For nogle uger siden bekræftede Eriksen selv over for Ekstra Bladet, at han var klar til et skifte væk fra Tottenham – og gerne til Real Madrid. 

”Det er et skridt op. Men det kræver, at Real Madrid ringer til Tottenham og siger, at de vil have Christian. Og det har de ikke gjort endnu, så vidt jeg ved” sagde midtbanekreatøren til avisen.