Den tidligere Tottenham- og nuværende Paris Saint-Germain-træner lægger ikke skjul på, hvilken klub, der er den bedste i verden, hvis man spørger ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Neymar afviser PSG til fordel for Barca

Da de vandt det første opgør i Champions League-kvartfinalen mod Bayern München med 3-2, sikrede de sig et rigtig godt udgangspunkt. Dermed sikrede de sig nemlig, at det er dem, der har fordelene, når de skal møde den tyske storklub i returopgøret.

Når de tirsdag får besøg af den tyske klub på hjemmebane, skal Mauricio Pochettinos tropper forsøge at forsvare deres sejr og føring. Den argentinske træner er dog godt klar over, at det ikke bliver nemt for dem, da det er ‘verdens bedste’, de skal spille mod.

“Spørger du mig, så kan alt ske. Bayern er det bedste hold i verden for tiden. Jeg har enorm respekt for dem. Samtidigt har jeg stor tillid til vores styrker, og vi ved, at vi må fokusere på at vinde kampen,” lød det fra den argentinske PSG-træner, da han udtalte sig til UEFA.com.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil erstatte Mbappé med Messi

De to tophold kommer til at tørne sammen i returopgøret i kvartfinalen i Champions League tirsdag aften kl. 21.00. Her skal PSG forsøge at forsvare deres sejr i det første opgør, mens Bayern München skal forsøge at vende føringen til deres fordel.