PSG-træner Mauricio Pochettino har givet udtryk for, at Paris Saint-Germain vil gøre alt, hvad de kan, for at overbevise Kylian Mbappé om at blive i klubben. Det er dog ikke sikkert, at det bliver let, hvis de ikke formår at vinde Champions League.

LÆS OGSÅ: Medie: Ronaldo vil væk – comeback kan være en mulighed

PSG er i fare for at ryge ud af Champions League, da de tabte 2-1 i første opgør i semifinalen mod Manchester City. Lykkes det ikke for den franske storklub at vinde den prestigefyldte turnering, kan det betyde, at Mbappé beslutter at søge til en anden klub i jagten på europæisk sølvtøj.

Den franske stjerne fortsætter med at blive kædet sammen med et skifte til klubber såsom Real Madrid, Liverpool, Manchester City og Manchester United.

Ifølge Pochettino er han ikke sikker på, at den 22-årige beslutter sig for at blive i den franske hovedstad, hvis ikke de ender med at løfte Champions League-trofæet denne sæson.

“Det er et spørgsmål til Kylian og ikke til mig. Vi tabte en kamp, men der er stadig en returkamp, og underlige ting kan ske i Champions League,” sagde han ifølge Goal.

“Han har endnu et år af sin kontrakt. Jeg har sagt det før, men klubben og jeg vil gøre vores bedste for at sikre, at han bliver i mange år. Klubben arbejder på det, og Kylian Mbappé er glad hos os.”

LÆS OGSÅ: Luis Suárez til Messi: Her bør du spille

“Vi har stadig en måneds turneringer tilbage til at nå de opstillede mål, og vi er stadig med i kampen,” rundede han af.