Paris Saint-Germain-træner Mauricio Pochettino er ikke et sekund i tvivl om, at han har en spiller i folden, der har potentiale til at blive bedre end Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Det er selvfølgelig franske Kylian Mbappé, der er tale om.

LÆS OGSÅ: Joan Gaspart om Bartomeu: “Jeg er overbevist”

Den franske stjerne scorede to mål i weekendens sejr på 4-0 over bundholdet Dijon. Det betød selvfølgelig også, at han kunne forøge sin føring som ligaens topscorer, hvilket bestemt også cementerer hans gode form og høje niveau.

Derfor er det også kun naturligt, at der på Parc des Princes er et stort fokus på at sikre, at den 22-årige stjerne underskriver en ny kontrakt med klubben. Hans nuværende kontrakt udløber nemlig i sommeren 2022.

Klubbens nye manager har ikke andet, end positive ord at sige om den unge stjerne, som han mener har potentiale til at blive bedre end både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

“Han har potentiale,” sagde den argentinske træner ifølge Goal, da AFP spurgte, hvorvidt Mbappe kunne blive bedre end Messi og Ronaldo. “Han har ikke brug for andet end tid.”

“Vi kan ikke speede processen op. Jeg mener, at han allerede er blandt de bedste i verden.”

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola bekræfter Barca-transfer: “Han er som en søn for mig”

“Det vil tage tage tid for ham at udvide sit CV, for at få den anerkendelse, han fortjener og vil få.”