Paris Saint-Germain-træner Mauricio Pochettino har indrømmet, at han aldrig havde forventet, at klubben ville være i en position, hvor det at hente Lionel Messi var en realistisk mulighed.

LÆS OGSÅ: Barcelona bekræfter: Braithwaite skal opereres

Efter at den argentinske stjerne er skiftet til Ligue 1-giganterne, har Pochettino dog en klar forventning om, at Lionel Messi vil præstere på højeste niveau, da han allerede har tilpasset sig til fransk fodbold.

Det må siges at være en fantastisk mulighed for PSG, at de har kunne hente Lionel Messi på en fri transfer, da Barcelona pludselig ikke havde mulighed for at forlænge med den argentinske stjerne som følge af deres finansielle problemer.

Selvom der i lang tid havde været rygter om Messis skifte til Parc des Princes, var Pochettino alligevel overrasket, da skiftet blev en realitet. Nu ser han frem til at få mest muligt ud af samarbejdet med sin landsmand.

“Jeg er måske ikke den mest passende person til at beskrive ham. Der er mange andre personer, der har et bredere ordforråd til at beskirve ham tættere på den virkelighed, som Leo fortjener,” sagde Pochettino til UEFAs officielle hjemmeside.

“Han vil altid blive betragtet som en af de bedste i verden. Siden han ankom, har han virkelig tilpasset sig meget hurtigt, og han har trænet meget godt og forsøgt at nå sit højeste niveau hurtigst muligt, for at kunne konkurrere på sit bedste.”

LÆS OGSÅ: Koeman langer ud efter Laporta: ‘Takket være mig har denne klub en fremtid’

“Jeg troede ikke, det var muligt, at han ville skrive under med os, og når en mulighed dukker op, og alt går så hurtigt, kan du umiddelbart ikke bearbejde det,” sagde han også til UEFAs hjemmeside.