Premier League-klubberne kan glemme alt om at få fingrene i Paris Saint-Germain-stjernen. Det mener i hvert fald Mauricio Pochettino, der til daglig træner Kylian i Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Hans navn er i øjeblikket på alles læber, og det har de såmænd også været i lang tid. Dette tog blot til i styrke, da han i midtugen spillede mod FC Barcelona, hvor de sejrede 1-4 på Camp Nou, hvor han stod for at lave et hattrick.

Der svirrer dog flere rygter om, at han kan ende med at forlade Parc des Princes, og der blev samtidig nævnt, at det skifte til Premier League kunne være særdeles kærkommet.

Det bliver der dog ikke noget af.

“Han er topklasse, har et stort potentiale, er ung og har en god sans for mål,” siger Paris Saint-Germain-træneren til Tot Costa.

“PSG kan give alle de værktøjer, Mbappé behøver. Man bliver nødt til at vise ham tillid som klub og give ham, hvad han forlanger. Hans fremtid afgøres snart,” uddyber Pochettino.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Han har stadig kontrakt med Paris Saint-Germain frem til 2022. De har dog i klubben ikke lagt skjul på, at de ønsker at forlænge med Kylian, da man naturligvis ser ham fortsætte side om side med Neymar.