Mauricio Pochettino, der overtog trænersædet i Paris Saint-Germain i sommer, fortæller at klubben vil gøre alt for at beholde Kylian Mbappé

Der er endnu ikke blevet lagt låg på spekulationerne om Kylian Mbappés fremtid. Tværtimod er de blusset op i løbet af den seneste måned, da han er trådt ind i det sidste år af sin kontrakt med PSG.

LÆS OGSÅ: Barcelona og AC Milan fører kampen om Manchester United-profil

At han nu er i sit sidste år af sin PSG-kontrakt har ført til rygter om, at han vil forlade klubben til sommer. Derudover har han afslået flere kontrakttilbud fra den franske klub, hvilket har medført, at mange medier har spekuleret i, at han allerede har besluttet sig.

Mauricio Pochettino er dog ikke helt så sikker. Han tror nemlig, at der stadig er en chance for, at Kylian Mbappé kan overtales til at skrive under på en ny kontrakt med Paris Saint-Germain.

“Kylian vil tage den beslutning, han skal tage, og klubben vil gøre alt for at beholde ham, for vi taler om en af de bedste spillere i verden på 22 år,” siger Mauricio Pochettino til COPE.

“Jeg sidder med en følelse af, at situationen er åben, og i fremtiden kan alt ske. Positionen for et par måneder siden kan ændre sig i fremtiden. PSG som klub har bestemt ambitionen og evnen til at overtale ham og tilbyde ham ting, så han kan blive og være glad. Muligheder for, at han kan ændre sin mening er der,” fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Phil Foden forlænger med City: Får stor lønforhøjelse

Denne sommer afgav Real Madrid flere bud på Mbappé, men PSG nægtede at sælge. Det har ført til rygter om, at den franske spiller har besluttet at lade sin kontrakt løbe ud, hvorefter han vil skifte til Real Madrid på en fri transfer til sommer.