Som det er sket flere gange, er en af Paris Saint-Germains absolutte stjernespillere, Neymar, løbet ind i en længerevarende skade. Det er en skade, der er endt med at falde sammen med kampene efter gruppespillet i Champions League.

LÆS OGSÅ: Disse spillere har Laporta hentet til Barca

Af denne grund var han heller ikke med, da Paris Saint-Germain vandt 4-1 på overbevisende vis i første opgør mod FC Barcelona for et par uger siden. Dog er der en chance for, at han ender med at blive klar til returkampen mellem de to hold.

Det har PSG-træner Mauricio Pochettino gjort klar over for Goal.

“Vi er meget glade for hans udvikling efter skaden, og vi vil afvente de kommende dage for at se, om han kan være en del af truppen til kampen imod Barcelona,” lød det ifølge Goal fra Mauricio Pochettino.

I samme ombæring fortalte han også, at Paris Saint-Germain vil kæmpe til døden for at sikre, at de kan tage Champions League-trofæet med hjem til Paris.

“Det er klubbens ambition at vinde turneringen, men det bliver svært, for mange andre har den samme ambition. Vi vil kæmpe til døden for at det lykkes,” lød det også fra argentineren.

LÆS OGSÅ: Deschamps mener Griezmann skal bruge Pogba som inspiration

PSG har været nødt til at klare sig uden Neymar siden d. 11. februar, hvor han var nødt til at udgå i en pokalopgør mod Caen. Nu ser det dog ud til, at han snart kan komme i aktion for den franske klub igen, og hjælpe dem i jagte på CL-trofæet.